START HER! – Læsevejledning

Denne læsevejledning til AaBinside-projektet fungerer som en let indgang til projektets mange delelementer.

Den serverer et repræsentativt udvalg af artikler, videoer, tweets og andet udvalgt på baggrund af progression i projektet og  vigtighed i det overordnede koncept.

Vores mange refleksioner er ikke til at komme udenom, og derfor følger her en række links til alle vores refleksionsartikler:

Kampdækning

Følgende elementer repræsenterer produkterne fra to AaB-kampe. Henholdsvis AGF-AaB, der var den første kamp dækket efter projektgruppens reviderede kampkoncept med hjælp fra en håndfuld studerende, samt SønderjyskE – AaB, der var sæsonens sidste kamp og kulminationen på konceptualiseringen af vores projekt.

Resten af ugen

Følgende links er til artikler, der ikke vedrører en specifik kamp på en specifik dag. Altså eksempler på hvad vi lavede, når der ikke var kamp.

Kort- og datajournalistik

Følgende er links til mappingartikler samt spillerprofiler og foreslåede startopstillinger med formkurver bygget på NORDJYSKE’s vurderinger af spillerne.
“Kom på kortet med Jimmy N” er en videreudvikling af en artikelserie, der gennem hele forløbet har indsamlet oplysninger om AaB-fans i Danmark og resten af verden, med henblik på at kortlægge dem.
“AaB med i Twitter-toppen” er en oversigt over Superliga-spillere på Twitter, og viste på daværende tidspunkt, at AaB var med helt i top. Siden er kortet blevet opdateret.
Læs også vores refleksioner om disse artikler, hvor både kort og formkurver findes.

Hele molevitten

Alle artikler lavet til AaBinside kan downloades som billedfiler HER. Filen er inklusiv billeder af AaBinside.dk/mobil med indhold.
Alle videoer kan ses HER
Brugerundersøgelse om AaBinside med fokus på journalistisk kvalitet og fremtidige ønsker kan findes HER
God fornøjelse med læsningen
Venlig hilsen holdet bag AaBinside