Om projektet – Emnebeskrivelse

Denne side er sammen med (hedengangne) AaBinside.dk produktet af et samarbejde mellem NORDJYSKE Medier og Onlineholdet på 7. semester på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Projektet AaBinside afdækker, hvordan man ved brug af online-, mobil- og sociale medier journalistik kan dække en superligaklub, og hvordan man kan få medieforbrugerne tættere på dækningen, klubben og spillerne og ultimativt få dem til at involvere sig i, hvordan dækningen foregår.

AaBinside adskiller sig fra NORDJYSKE Mediers hidtidige dækning af AaB ved at ”grave dybere” og ved at gå bagom den traditionelle superligadækning, som primært fokuserer på optakts-, reaktions og resultathistorier. AaBinside spiller sammen med den nuværende dækning og  tilbyder alle læsere et nyt og anderledes perspektiv for AaB-fans, der simpelthen bare ikke kan få nok.

AaBinside skal i modsætning til den traditionelle kampdækning hos NORDJYSKE i kampsituationer være ”mobile first” – altså tilbyde en læseoplevelse til målgruppen, der i første ”bølge” er øjeblikkeligt tilgængelig via smartphones og Twitter.

Vi forsøger projektet igennem uformel dialog med fans og personer i og omkring klubben på Twitter og forsøger at give dem mulighed for at debattere med journalister på Twitter og på AaBinside for at påvirke dækningen.

Bag projektet står Tommy Loberg Jøns, Adam Anker-Møller og Jens Skriver Steffensen

Den nemmeste indgang til projektet opnås via denne læsevejledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *